Vyhľadávanie
V ponuke je 31 nehnuteľností.
Predaj 4-izbový bungalov v obci Tomášov okres Senec.
Cena:
359 900,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Senec
Obec: Tomášov
Ulica: Tomášov
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 145 m2
Plocha pozemku: 602 m2
Energ. certifikát: Nemá
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: 439
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária DANUBE Reality ponúka na predaj novostavbu rodinného domu typu bungalov v obci Tomášov 20 km od Bratislavy v okrese Senec. Dom je murovaný, postavený z kvalitných materiálov. Pozostáva zo štyroch izieb s úžitkovou plochou 145m2 a s pozemkom 602m2 v novej lokalite v Tomášove. Súčasťou domu je aj garáž a murovaný bazén.
Dispozične pozostáva zo vstupnej predsiene, dvoch detských izieb, spálne, obývacej izby, ktorá je prepojená s kuchyňou, kúpeľne s vaňou a sprchovým kútom, samostatnej toalety.
Krytá terasa má rozlohu 30m2 a poskytuje príjemné posedenie na záhradnom nábytku, garáž má rozlohu 27m2. Podlahové vykurovanie, okná 6-komorové trojsklo Salamander, strecha zhotovená z betónovej škridle. V dome je predpríprava na krb - komín Schiedel, vypínače/zástrčky - Legrand, predpríprava na automatického vrátnika, kamerový systém, alarm, vonkajšie rolety, závlahový systém, vlastná studňa, betónový plot okolo celého domu, posuvná brána na diaľkové ovládanie.
Vybavenie domu: vstavané skrine v každej izbe, zabezpečujúce dostatok úložného priestoru, šatník a vstavaná skriňa v spálni, kuchyňa so vstavanými spotrebičmi, klimatizácia DAIKIN.
Cena energií cca 150,- €/ mesačne.

Lokalita: obec Tomášov, kúsok od Bratislavy, s výbornou dostupnosťou na obchvat D4, kompletná občianska vybavenosť, pešo do školy, materskej školy, na autobus.

Cena nehnuteľnosti 359 900€

Kontakt
PhDr. Iveta Rucelová
0905512659
rucelova-ZVNC-danubereality.sk

PROVÍZIA PRE RK 2% Z CENY NEHNUTEĽNOSTI, KTORÁ ZAHŔŇA: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS, KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, ZMLUVY AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM, NOTÁRSKE POPLATKY, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY (podľa sadzobníka advokáta).


“Nehnuteľnosti v dobrých rukách”
www.danubereality.sk

Realitná kancelária DANUBE Reality, s.r.o., je členom Realitnej únie SR riadi sa Realitným kódexom © COPYRIGHT Danube Reality, s.r.o., všetky práva vyhradené fotografie, texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie. Sledujte nás na sociálnych sieťach FB, INSTAGRAM

Maklér:

makler
PhDr. Iveta Rucelová
+421 905 512 659

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.