Vyhľadávanie
V ponuke je 31 nehnuteľností.
Prenájom 3-izbový byt 83 m2, na 3. poschodí s balkónom a výťahom na Tomášikovej ulici v Bratislave – Nové Mesto.
Cena:
700,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava III
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Ulica: Tomášikova
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 83 m2
Stav objektu: novostavba
Na poschodí: 3
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: GS1204
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária DANUBE Reality ponúka exkluzívne na prenájom 3-izbový byt 83 m2, na 3. poschodí s balkónom a výťahom na Tomášikovej ulici v Bratislave – Nové Mesto. Byt je kompletne zariadený - kompletne vybavená kuchyňa - prepojená s priestrannou obývacou izbou so sedacou súpravou, spálňa s manželskou posteľou a detská izba, kúpeľňa s vaňou samostatná toaleta. Kuchyňa zariadená umývačka riadu, rúra, varná doska, mikrovlnná rúra, práčka, chladnička s mrazničkou, vysávač. V byte sa nachádza veľa úložných priestorov. Veľmi dobrá občianska vybavenosť a orientácia na západ - v bytovom komplexe je veľké átrium s detským ihriskom. Byt disponuje priestrannými šatníkmi, video vrátnik, výhoda v bytovom dome vlastný kotol v celom areáli Kolosea čo znižuje náklady na výrobu tepla a teplej vody, tiež vlastná studňa, ktorá znižuje náklady na závlahu exteriéru. K bytu vedú dva osobné rýchlo-výťahy a jeden nákladný výťah. Kompletná občianska vybavenosť - v bytovom komplexe je veľké átrium s detským ihriskom, potraviny a obchody. V blízkosti sa nachádza SLSP, Fresh Market, Yeme potraviny, Klientské centrum Okresného úradu, jazero Kuchajda, železničná stanica Nové Mesto, pošta, zastávky mhd. OD VIVO a Kaufland. Na základe dohody k dispozícii aj pivnica a garážové státie suchou nohou.

Cena mesačného prenájmu: 700 €/mesiac + 300 € energie + parkovanie 50 €. Pri uzavretí zmluvy sa platí vratný depozit prenajímateľovi vo výške 1-mesačného nájmu + provízia vo výške 1-mesačného nájmu.

Kontakt: + 421 905 563 400
E-mail: sprincova-ZVNC-danubereality.sk

“Nehnuteľnosti v dobrých rukách”
www.danubereality.sk

Realitná kancelária DANUBE Reality, s.r.o., je členom Realitnej únie SR riadi sa Realitným kódexom © COPYRIGHT Danube Reality, s.r.o., všetky práva vyhradené fotografie, texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie. Sledujte nás na sociálnych sieťach FB, INSTAGRAM

Maklér:

makler
Mgr. Gabriela Šprincová
+421 905 563 400

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.