Vyhľadávanie
V ponuke je 31 nehnuteľností.
Predaj – rodinný dom s dvomi 5 izbovými bytovými jednotkami na Kubániho 10, 10 A v lukratívnej časti Bratislavy Horský park.
Cena:
dohodou
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava I
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Ulica: Kubániho
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 5
Podlahová plocha: 172 m2
Plocha pozemku: 0 m2
Energ. certifikát: A
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: GS1184
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária DANUBE Reality ponúka exkluzívne na predaj – skolaudovanú novostavbu - rodinný dom s dvomi 5 izbovými bytovými jednotkami na Kubániho 10, 10 A v lukratívnej časti Bratislavy Horský park.
Bytová jednotka 10 - o rozlohe 177 m² výmera pozemku 121 m²
Bytová jednotka 10A - o rozlohe 168 m² a výmera pozemku 303 m² uvedená bytová jednotka má privátny osobný výťah priamo z garáže až na 3. poschodie.

Dispozičné riešenie týchto 2 bytových jednotiek, ktoré sú oddelené samostatne prístupné s výškou rozličných úrovni s dôrazom na zachovanie súkromia, ktoré bolo podmienené aj stúpajúcim terénom pozemku ten umožnil vytvorenie parkovacích miest v rámci suterénu jednotlivých objektov, výjazd do garáže nadväzuje na prístupovú komunikáciu z úrovne ulice a zachováva si jej výškové osadenie, tým sa priamo dostáva pod úroveň terénu zadnej časti pozemku. V suteréne sa nachádzajú aj sklady pre jednotlivé byty a priestory pre odkladanie bicyklov a motoriek. Usporiadanie bytových jednotiek na prízemí je umiestnená denná zóna s obývacou izbou a kuchyňou v nadväznosti na záhradu, na poschodí sú umiestnené izby ako ucelená nočná zóna. Vertikálne poschodia bytov orientovaných do ulice prepojenie schodiskom byty otočené do záhrady majú okrem schodiska aj výťah a sú s ním prístupné priamo zo suterénu. Nehnuteľnosť je postavená vo vysokom štandarde stavebných materiálov - klimatizácia v každej izbe, elektrický vrátnik na každom podlaží, bezpečnostný systém, elektrické žalúzie, veľkoformátové hliníkové okna a dvere, bezpečnostný systém, podlahové kúrenie vlastný kotol pre každú bytovú jednotku, predáva sa v stave WHITE WALLS, takže bude na vás dotvoriť ho podľa vašich predstáv, je možné dohodnúť sa aj na dokončení na kľuč.

Materiál - murované obvodové nosné steny HELUZ hr. 300 mm, resp. vnútorné nosné steny Heluz, hr. 250 mm. pálené keramické tehly HELUZ, obvodové steny sú 300 mm + 180 mm minerálna tepelná izolácia. Byt 10 má fasádu z kompozitného fas mat. zn EQUITON a byt 10A ma kontaktnú šúchanú fasádu bielej farby. Vodorovné konštrukcie sú vyhotovené (okrem garážovej) z odľahčeného rebierkového strop. systému značky RECTORLIFE. Teplovodné podlahové vykurovanie s tepelným zdrojom plynového kotla zn. WEISHAUPT. Ten istý kotol pripravuje aj TUV. Okná na vstupné dvere sú z hliníkových konštr. zn. SCHUKO s izolačným trojsklom. Strecha na 10 je zelená bez údržbová a na 10A je štrková a oboch prípadoch je izolačná folia zhotovená zn SIKA. Elektroinštalácia je jednoduchá s možnosťou doplniť inteligentné riadenie. Každá bytová jednotka je vybavená samostatným zabezpečovacím systémom Jablotron. Dom je napojený na plyn, verejnú elektrickú sieť, na verejný vodovod, verejnú kanalizáciu. Veľkoformátové okná na prízemí ponúkajú výhľad do vlastnej súkromnej zelene s dostatkom súkromia na posedenie s rannou kávičkou ako aj grilovačku s partiou. Nehnuteľnosť disponuje zbernou nádržou na dažďovú vodu aby záhrada bola zelená s čo najnižšími prevádzkovými nákladmi.
K nehnuteľnosti už nemusíte dokupovať parkovacie ani garážové státie, nakoľko tie už máte na vlastnom pozemku za vlastnou bránou, garážové státie pre 2 autá, 2 vonkajšie státia pre každú bytovú jednotku, komfort dopĺňa zelená záhrada. Predstava majiteľa predaj oboch bytových jednotiek ako celok. Pre bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať.

Cena nehnuteľnosti info v RK
Kontakt: + 421 905 563 400
E-mail: sprincova-ZVNC-danubereality.sk

VRÁTANE ODMENY RK, KTORÁ ZAHŔŇA: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS, KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, ZMLUVY AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM, NOTÁRSKE POPLATKY, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY (podľa sadzobníka advokáta).


“Nehnuteľnosti v dobrých rukách”
www.danubereality.sk

Realitná kancelária DANUBE Reality, s.r.o., je členom Realitnej únie SR riadi sa Realitným kódexom © COPYRIGHT Danube Reality, s.r.o., všetky práva vyhradené fotografie, texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie. Sledujte nás na sociálnych sieťach FB, INSTAGRAM

Maklér:

makler
Mgr. Gabriela Šprincová
+421 905 563 400

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.