Vyhľadávanie
V ponuke je 31 nehnuteľností.
Prenájom 2 izbový byt s parkovacím státím v projekte Čerešne na ulici Polianky Bratislava Dúbravka.
Cena:
700,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava IV
Obec: Bratislava-Dúbravka
Ulica: Polianky
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 56 m2
Stav objektu: novostavba
Na poschodí: 15
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: GS1179
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária DANUBE Reality ponúka exkluzívne na prenájom 2 izbový byt s parkovacím státím /suchou nohou/ v projekte novostavby Čerešne na ulici Polianky Bratislava Dúbravka. Byt je úplne nový, nikdy neobývaný, má jedinečný dizajn a pre svojich budúcich nájomcov pripravený na nasťahovanie bude zariadený nábytkom na mieru spolu so spotrebičmi a praktickým úložným priestorom pre inšpiratívne bývanie.

Byt s výmerou 56 m² nachádzajúci sa na 15. poschodí, kuchyňa – bude zariadená na mieru vstavanými spotrebičmi, varnou doskou, odsávačom pár, chladničkou s mrazničkou. Kuchyňa je prepojená do obývacieho priestoru z kuchyne je východ na balkón 4,54 m². Kúpeľňa s vaňou a toaletou + bude doplnená práčka. Orientácia sever. Kompletná občianska vybavenosť – nákupné centrum Galéria Lamač, potraviny, Billa, Tesco, Lidl, Kaufland, školy, škôlka - výborná dostupnosť MHD do centra mesta alebo diaľničným obchvatom. Ideálne bývanie pre pár bez zvierat, nefajčiar s dlhodobým prenájmom.

Cena prenájmu: 700 € /mesiac/ + 200 € energie /mesiac/, možnosť prenájmu vnútorného parkovacieho státia 50 €/mesiac. Pri uzavretí zmluvy sa platí vratný depozit prenajímateľovi vo výške 1-mesačného nájmu + provízia realitnej kancelárii vo výške 1-mesačného nájmu.


Kontakt: + 421 905 563 400
E-mail: sprincova-ZVNC-danubereality.sk

“Nehnuteľnosti v dobrých rukách”
www.danubereality.sk


Realitná kancelária DANUBE Reality, s.r.o., je členom Realitnej únie SR riadi sa Realitným kódexom © COPYRIGHT Danube Reality, s.r.o., všetky práva vyhradené fotografie, texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie. Sledujte nás na sociálnych sieťach FB, INSTAGRAM

Maklér:

makler
Mgr. Gabriela Šprincová
+421 905 563 400

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.