Vyhľadávanie
V ponuke je 32 nehnuteľností.
Prenájom 2 izbový klimatizovaný byt, ktorý sa nachádza v atraktívnej lokalite Starého mesta, Jakubovo námestie.
Cena:
750,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava I
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Ulica: Jakubovo námestie
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
 
Podlahová plocha: 65 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 2
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: GS1178
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária DANUBE Reality ponúka exkluzívne na prenájom 2 izbový klimatizovaný byt, ktorý sa nachádza v atraktívnej lokalite, má jedinečný dizajn a pre svojich budúcich nájomcov pripravený na nasťahovanie. Byt je kompletne zariadený vstavaným nábytkom na mieru spolu so spotrebičmi. Vstavaný nábytok vytvára opticky jednotnú líniu bytu a ponúka praktický úložný priestor, ktorý charakterizuje prívetivá mierka a osobitný dizajn. Dômyselným dispozičným riešením, jemnými farbami a dizajnovými prvkami bol vytvorený ďalší jedinečný priestor pre inšpiratívne bývanie.
DISPOZÍCIA
2 izbový byt s výťahom s výmerou 65 m², kuchyňa – zariadená na mieru vstavané spotrebiče, varná doska, odsávač pár, zabudovaná umývačka riadu, chladnička s mrazničkou. Kuchyňa je spojená s jedálenskou častou stôl, stoličky, obývacia izba - priestranná sedacia súprava, konferenčný stolík, nábytok pod televízor Z obývacej izby východ na balkón 8 m². Drevené parkety v celom byte. – Spálňa posteľ + vstavaná skriňa. Kúpeľňa s vaňou a toaletou, vstup do bytu disponuje priestranným šatníkom. Vstavané šatníkové skrine poskytujú dostatok úložného miesta. Byt sa nachádza na 2/7. poschodí. K dispozícii pivničná kobka.
LOKALITA
Byt sa nachádza v atraktívnej lokalite starého mesta Jakubovo námestie, ponúka príjemné mestské bývanie vo vysokom štandarde s blízkou dostupnosťou do centra mesta, Eurovea, patrí medzi vyhľadávané lokality s udržiavanou zeleňou a príjemnou atmosférou. K dispozícii od 1.9.2024 pre pár bez zvierat.

Cena mesačného prenájmu: 750 €/mesiac nájom + 300 € energie.
Pri uzavretí zmluvy sa platí vratný depozit prenajímateľovi vo výške 1 mesačného nájmu + odmena realitnej kancelárie vo výške 1 mesačného nájmu.


Kontakt: +421 905 563 400
E-mail: sprincova-ZVNC-danubereality.sk


“Nehnuteľnosti v dobrých rukách”
www.danubereality.sk

Realitná kancelária DANUBE Reality, s.r.o., je členom Realitnej únie SR riadi sa Realitným kódexom © COPYRIGHT Danube Reality, s.r.o., všetky práva vyhradené fotografie, texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie. Sledujte nás na sociálnych sieťach FB, INSTAGRAM

Maklér:

makler
Mgr. Gabriela Šprincová
+421 905 563 400

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.