Vyhľadávanie
V ponuke je 37 nehnuteľností.
Predaj 1 izbový byt 41 m2 s balkónom na Tomášikovej ulici v Bratislave – Nové Mesto.
Cena:
139 990,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava III
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Ulica: Tomášikova
Kategória: Byty
Druh: 1 izbový byt
 
Podlahová plocha: 41 m2
Stav objektu: novostavba
Na poschodí: 8
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: GS1152
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária DANUBE Reality, ponúka exkluzívne na predaj 1 izbový byt 41 m2, 8. poschodie s balkónom na Tomášikovej ulici v Bratislave – Nové Mesto. Bytový dom z roku 2007 v cene bytu je štandardné vybavenie kuchynská linka, plastové okná, obklady a keramické dlažby, plávajúca podlaha, sanita, dvere a zárubne, bezpečnostné vchodové dvere, kuchyňa, priestranná obývacia izba so sedacou súpravou. Internet v celom bytovom dome, možnosť UPC, video vrátnik, výhoda v bytovom dome vlastný kotol v celom areáli Kolosea čo znižuje náklady na výrobu tepla a teplej vody, tiež vlastná studňa, ktorá znižuje náklady na závlahu exteriéru. K bytu vedú dva osobné rýchlovýťahy a jeden nákladný výťah. Kompletná občianska vybavenosť - v bytovom komplexe je veľké átrium s detským ihriskom, malé potraviny a obchody. Hneď vedľa sa nachádza SLSP, Fresh Market, Yeme potraviny, Klientské centrum Okresného úradu, jazero Kuchajda, železničná stanica Nové Mesto, pošta, zastávky mhd. OD Polus a Kaufland pár minút pešo. Byt je vhodný ako investícia prenájom 600 Eur. Mesačné náklady 120 Eur.

K bytu je možné kúpiť aj garážové státie.

Cena bytu: 139 990 eur

Kontakt: + 421 905 563 400
E-mail: sprincova-ZVNC-danubereality.sk

+PROVÍZIA PRE RK 3% Z CENY NEHNUTEĽNOSTI, KTORÁ ZAHŔŇA: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS, KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, ZMLUVY AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM, NOTÁRSKE POPLATKY, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY (podľa sadzobníka advokáta).

“Nehnuteľnosti v dobrých rukách”
www.danubereality.sk

Realitná kancelária DANUBE Reality, s.r.o., je členom Realitnej únie SR riadi sa Realitným kódexom © COPYRIGHT Danube Reality, s.r.o., všetky práva vyhradené fotografie, texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie. Sledujte nás na sociálnych sieťach FB, INSTAGRAM

Maklér:

makler
Mgr. Gabriela Šprincová
+421 905 563 400

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.