Vyhľadávanie
V ponuke je 41 nehnuteľností.
Prenájom rodinného domu GREEN RESIDENCE Hrubá Borša, 7 km od Senca.
Cena:
1 250,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Senec
Obec: Hrubá Borša
Ulica: Lipová
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 82 m2
Plocha pozemku: 345 m2
Energ. certifikát: A
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: GS1143
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária DANUBE Reality ponúka na prenájom rodinný dom v novovzniknutom areáli 7 km od Senca v lokalite GREEN RESIDENCE Hrubá Borša.
Dispozičné riešenie: vstupná chodba, toaleta, priestranná obývacia izba prepojená s kuchyňou, východ na terasu 33 m², úložný priestor pod schodami, kompletne vybavená kuchyňa- indukčná doska, chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, umývačka riadu, spotrebiče značky Whirpool.
1NP: priestranná spálňa, detská izba, hosťovská izba, kúpeľňa so sprchou a toaletou.
Rodinný dom, ktorý je súčasťou dvojdomu, je pripravený v štádiu z foto dokumentácie, predpríprava na alarm a klimatizáciu. Parkovanie zabezpečené na pozemku pred domom vo vlastníctve majiteľa 3 parkovacie státia.
Mierne svahovitý pozemok s VJ orientáciou, rozloha pozemku 345 m², zastavaná plocha 82 m² približne tá istá plocha je aj poschodie, elektrické žalúzie, bojler na vodu, v celom dome je podlahové kúrenie, k domu je pripojený internet.
OKOLIE: GREEN RESIDENCE je uzatvorený komplex, ktorý bude vybavený moderným kamerovým systémom, ponúka exkluzívne bývanie spojené s nadštandardnými službami. Tento jedinečný komplex je ideálnym miestom na bývanie pre všetkých, ktorí majú radi výnimočnosť, bývanie, ktoré dáva ideálnu príležitosť prepájať šport, relax a rodinu. V blízkosti Golfové ihrisko nádherné výhľady na jazerá, reštaurácia, tenisový kurt, a detské ihrisko s grilom. K dispozícii ihneď možnosť prenájmu pre rodiny s deťmi.

Cena mesačného prenájmu: 1 250 €/mesiac + 250 € energie
Pri uzavretí zmluvy sa platí vratný depozit prenajímateľovi vo výške 2 000 € + provízia vo výške 1-mesačného nájmu.

Kontakt: + 421 905 563 400
E-mail: sprincova-ZVNC-danubereality.sk

“Nehnuteľnosti v dobrých rukách”
www.danubereality.sk

Realitná kancelária DANUBE Reality, s.r.o., je členom Realitnej únie SR riadi sa Realitným kódexom © COPYRIGHT Danube Reality, s.r.o., všetky práva vyhradené fotografie, texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie. Sledujte nás na sociálnych sieťach FB, INSTAGRAM

Maklér:

makler
Mgr. Gabriela Šprincová
+421 905 563 400

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.