Vyhľadávanie
V ponuke je 31 nehnuteľností.
Predaj priestranný 3-izbový byt s balkónom v centre Senca-Kollárova ulica.
Cena:
195 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Senec
Obec: Senec
Ulica: Kollárova
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 75 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Na poschodí: 2
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 432
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária DANUBE Reality ponúka na predaj 3 -izbový byt po čiastočnej rekonštrukcii vo výbornej lokalite v centre Senca na Kollárovej s nízkymi prevádzkovými nákladmi. Nachádza na 2. poschodí v zateplenej panelovej bytovke skolaudovanej v roku 1998. Má výborné dsipozičné riešenie s uzamykateľnou predchodbou, oddeľujúcou byt od výťahov i schodiska a vlastnou komorou na chodbe. Celková výmera bytu je 70,73 m2 + 4 m2 balkón. Na prízemí je k dispozícii zdieľaná pivnica na bicykle/ kočíky.
Byt sa predáva čiastočne zariadený, má plne zrekonštruované bytové jadro, je klimatizovaný a má balkón s elektrickou vonkajšou žalúziou. K dispozícii je napojenie na optický internet a TV od eNetu.
Cena mesačných nákladov pre 2 osoby aktuálne 125 ,-€
Lokalita: Výborná občianska vybavenosť v blízkom okolí max do 5 min. chôdze: škôlka, škola, všetky úrady a klientské centrum, pešia zóna s obchodmi, LIDL atď.

Cena:195 000 €

PROVÍZIA PRE RK 2% Z CENY NEHNUTEĽNOSTI, KTORÁ ZAHŔŇA: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS, KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, ZMLUVY AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM, NOTÁRSKE POPLATKY, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY (podľa sadzobníka advokáta).

Kontakt:
PhDr.Iveta Rucelová
rucelova-ZVNC-danubereality.sk
0905512659

“Nehnuteľnosti v dobrých rukách”
www.danubereality.sk

Realitná kancelária DANUBE Reality, s.r.o., je členom Realitnej únie SR riadi sa Realitným kódexom © COPYRIGHT Danube Reality, s.r.o., všetky práva vyhradené fotografie, texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie. Sledujte nás na sociálnych sieťach FB, INSTAGRAM

Maklér:

makler
PhDr. Iveta Rucelová
+421 905 512 659

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.