Vyhľadávanie
V ponuke je 31 nehnuteľností.
Predaj 4 izbového bytu s loggiou a 2x pivničnou kobkou v Bratislave-Petržalke na Jasovskej ulici.
Cena:
239 900,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava V
Obec: Bratislava-Petržalka
Ulica: Jasovská
Kategória: Byty
Druh: 4 izbový byt
 
Podlahová plocha: 95 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 1
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: GS1193
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária DANUBE Reality ponúka exkluzívne na predaj 4 izbový byt s loggiou a 2x pivničnou kobkou, ktorý sa nachádza na 1. poschodí v atraktívnej lokalite bytového domu v Bratislave-Petržalke na Jasovskej ulici. Byt má jedinečný dizajn a pre svojich budúcich majiteľov pripravený na nasťahovanie. Byt je čiastočne zariadený vstavaným nábytkom na mieru spolu so spotrebičmi. Vstavaný nábytok vytvára opticky jednotnú líniu bytu a ponúka praktický úložný priestor, ktorý charakterizuje prívetivá mierka a osobitný dizajn. Dômyselným dispozičným riešením bol vytvorený ďalší jedinečný priestor pre inšpiratívne bývanie.
DISPOZÍCIA
4 izbový byt s výmerou 95 m2, kuchyňa – zariadená na mieru vstavané spotrebiče, plynový sporák, umývačka riadu, odsávač pár, samostatná chladnička s mrazničkou a práčka. Samostatná kuchyňa je spojená s jedálenskou častou stôl, 4 stoličky a východ na loggiu 4 m². Obývacia izba priestranná sedacia súprava, nábytok pod televízor, plavajúca podlaha v celom byte okrem kuchyne. Spálňa posteľ /dvojlôžko/, cez celú stenu veľká vstavaná skriňa hĺbka 1 m. 2 samostatné detské izby, prípadne pracovne. Samostatná toaleta, atypická kúpeľňa, ktorá bola zväčšená kde sa nachádza vaňa aj sprchový kút, vstup do bytu disponuje veľkým šatníkom. Výhodou bytu sú interiérové žalúzie na všetkých oknách, bytový dom je udržiavaný, výborné bývanie. Bytový dom patrí medzi vyhľadávané lokality na bývanie a veľmi pekným vstupom do domu, ktorý je zabezpečený čipom a kamerovým systémom. Loggia orientovaná do zeleného parku obklopeného stromami, lavičkami. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou nová elektrina, voda, okná, interiérové dvere, zárubne v kuchyni na mieru nové veľké dvojkrídlové balkónové dvere.
LOKALITA
V okolí domu sa nachádza autobusová zástavka a zástavba nových bytových domov. Vzdialenosť do centra a do 5 min. cca 15-20 min. peši, AuPark a Sad Janka Kráľa cca 10 min. peši, wellness a posilňovňa RELAX cca 5 min peši, jazero Draždiak 5 min. V pešej dostupnosti nemocnica Antolská je cca 4-5 min autom. Diaľničný obchvat Bratislavy cca 1 minúta autom - celkovo vynikajúca dostupnosť kamkoľvek v rámci Bratislavy, blízko sú nákupné centrá Aupark, Eurovea, Billa, TPD, zastávka električky, autobus, školy, škôlky, detské ihriská, príroda, Sad Janka Kráľa a veľa ďalších. Byt kúpou voľný vhodný ako investícia aj na bývanie.


Cena bytu 239 900 Eur
Kontakt: +421 905 563 400
E-mail: sprincova-ZVNC-danubereality.sk


+PROVÍZIA PRE RK 3% Z CENY NEHNUTEĽNOSTI, KTORÁ ZAHŔŇA: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS, KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, ZMLUVY AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM, NOTÁRSKE POPLATKY, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY (podľa sadzobníka advokáta).

“Nehnuteľnosti v dobrých rukách”
www.danubereality.sk

Realitná kancelária DANUBE Reality, s.r.o., je členom Realitnej únie SR riadi sa Realitným kódexom © COPYRIGHT Danube Reality, s.r.o., všetky práva vyhradené fotografie, texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie. Sledujte nás na sociálnych sieťach FB, INSTAGRAM

Maklér:

makler
Mgr. Gabriela Šprincová
+421 905 563 400

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.