Vyhľadávanie
V ponuke je 31 nehnuteľností.
Predaj samostatne stojaci 3 izbový rodinný dom pri jazere – Športová ulica, Veľký Biel.
Cena:
230 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Senec
Obec: Veľký Biel
Ulica: Športová
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: pôvodný stav
Počet miestností: 3
Podlahová plocha: 150 m2
Plocha pozemku: 1002 m2
Energ. certifikát: Nemá
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: GS1170
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária DANUBE Reality, s.r.o., ponúka exkluzívne na predaj samostatne stojaci 3 izbový rodinný dom – Športová ulica, Veľký Biel, 19 km od Bratislavy. Pôvodný stav.
Pozemok – 1002 m2
Zastavaná plocha domu – 150 m2
Rodinný dom postavený na rovinatom pozemku, má veľmi dobré dispozičné riešenie, je rozdelený na dennú a nočnú časť. Dispozícia vstupná hala 3 izby špajza kuchyňa a kúpeľňa spojená s toaletou, dom je podpivničený pod kuchyňou a predsieňou, strecha sedlová, okná pôvodné drevené. Pochôdzna povala - možnosť využitia podkrovia ako úložný resp. iný priestor. Na pozemku sú inžinierske siete, na ktoré je napojený dom: elektrina, plyn, verejná kanalizácia, studňa, optický kábel.
Pri dome vystavaná ďalšia miestnosť prípadne bývanie pre rodičov. Dom postavený z tehly v roku 1955 a prístavba v roku 1980. Do domu je prístup z asfaltovej komunikácie. Ne stojaca garáž, ktorá je podpivničená, s možnosťou parkovanie na verejnej ceste. Benefitom tejto lokality je nielen ozajstné súkromie v tesnom kontakte s prírodou a jazerom, kompletná občianska vybavenosť. Výnimočná lokalita napĺňa očakávania komfortu a súkromia je prispôsobený potrebám a požiadavkám klientov, ktorí hľadajú rovnováhu medzi rýchlym životným štýlom mesta a súkromím bývania v tichej lokalite mimo veľkomesta, ale zároveň štyri kilometre od mesta Senec. Poloha domu v zastavanom tichom prostredí obce Veľký Biel pripojením na diaľnicu alebo na starú seneckú cestu, možnosť využitia vlakového alebo autobusového napojenia, súčasťou je aj vybavenosť obce ZŠ, pošta, dom kultúry, zdravotné stredisko.

Cena 230 000 €

Kontakt: + 421 905 563 400
E-mail: sprincova-ZVNC-danubereality.sk


+ PROVÍZIA PRE RK 3% Z CENY NEHNUTEĽNOSTI, KTORÁ ZAHŔŇA: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS, KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, ZMLUVY AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM, NOTÁRSKE POPLATKY, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY (podľa sadzobníka advokáta).

“Nehnuteľnosti v dobrých rukách”
www.danubereality.sk

© COPYRIGHT Danube Reality, s.r.o., všetky práva vyhradené fotografie, texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie
Sledujte nás na sociálnych sieťach FB, INSTAGRAM

Maklér:

makler
Mgr. Gabriela Šprincová
+421 905 563 400

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.