Vyhľadávanie
V ponuke je 22 nehnuteľností.
Predaj pozemok o výmere 1002 m2 Bratislava – okres Malacky – Marianka.
Cena:
350 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Malacky
Obec: Marianka
Ulica: Púpavova
Kategória: Pozemky
 
Plocha pozemku: 1002 m2
Vodovod: pri pozemku
Umiestnenie Elektriny: pri pozemku
Umiestnenie Plynu: pri pozemku
Umiestnenie kanalizácie: pri pozemku
Dátová prípojka: neuvedené
ID inzerátu: GS1167
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária DANUBE Reality ponúka exkluzívne na predaj samostatný oplotený pozemok o výmere 1002 m² v obci Marianka, Púpavová ulica v katastrálnom území Bratislava – okres Malacky. Kompletné inžinierske prípojky, právoplatne skolaudované spĺňajú všetky technické a právne požiadavky dané legislatívou na uzatvorenie zmluvy o dodávke médií s príslušnými distribútormi, pozemok je v plnom rozsahu prístupný z verejných komunikácií na prístupovej ceste, ktorú kupujúci nadobubne spoluvlastníckym podielom na ktoré bolo vydané právoplatné kolaudačné rozhodnutie. Územnoplánovacia informácia: jedná sa o stavebný pozemok vhodný na realizáciu stavebného zámeru v zmysle územnoplánovacej informácie vydanej obcou Marianka. Prípojka verejného rozvodu elektriny, obecnej vody, kanalizácie, plynu všetky inžinierske prípojky.
Pozemok je mierne svahovitý nachádza sa v zástavbe rodinných domov. Výhody uvedeného pozemku nachádza sa v slepej ulici posledný pozemok na hranici katastrálneho územia Marianka. Výborná dostupnosť na diaľnicu, kompletná občianska vybavenosť škola, škôlka, obchody, reštaurácie, zdravotnícke zariadenie.

Cena 350 000 €

Kontakt: +421 905 563 400
E-mail: sprincova-ZVNC-danubereality.sk

+PROVÍZIA PRE RK, KTORÁ ZAHŔŇA: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS, KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, NOTÁRSKE POPLATKY, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY A MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podľa sadzobníka advokáta).

“Nehnuteľnosti v dobrých rukách”
www.danubereality.sk

© 2019 Danube Reality, s.r.o., všetky práva vyhradené.
Sledujte nás na sociálnych sieťach FB, INSTAGRAM

Maklér:

makler
Mgr. Gabriela Šprincová
+421 905 563 400

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.