Vyhľadávanie
V ponuke je 35 nehnuteľností.
Prenájom novostavby 4 izbového rodinného domu na ulici Mudroňova, Bratislava-Staré Mesto.
Cena:
2 800,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava I
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Ulica: Mudroňova
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 163 m2
Plocha pozemku: 298 m2
Energ. certifikát: A
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: áno
ID inzerátu: GS1149
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária DANUBE Reality ponúka exkluzívne na prenájom novostavbu 4 izbového rodinného domu na ulici Mudroňova, Bratislava-Staré Mesto. Dom sa nachádza v atraktívnej lokalite pripravený sa pre svojich budúcich nájomcov na nasťahovanie. Dom je čiastočne zariadený nábytkom na mieru , spotrebičmi a sanitou, situovaný v tichom prostredí v už kompletne zastavanej časti Mudroňovej ulice. Objekt rodinného domu je trojpodlažný -prízemie, poschodie a suterén. Budova v ponuke vrátane exteriérových plôch prešli kompletnou rekonštrukciou v roku 2017. Dom je o rozlohe 90 m² so samostatne stojacou garážou o rozlohe 25 m² a záhradou + dvor s výmerou 298 m².

Prízemie: na prízemí rodinného domu sa nachádza vstup, zádverie, chodba, toaleta, kuchyňa, obývacia hala s jedálňou a terasa.
Na prvom poschodí rodinného domu sa nachádza: chodba, kúpeľňa so sprchou, 3 izby, samostatná toaleta a loggie.
V suteréne rodinného domu sú technické miestnosti (komora, práčovňa, kotolňa chodba + príručný sklad). Rodinný dom je vykurovaný klasickým spôsobom , kde zdrojom tepla je nový plynový kondenzačný kotol. Z dôvodu zvýšenia komfortu na prízemí vykurovacie telesá sú kombinované s elektrickým podlahovým vykurovaním. Objekt rodinného domu je vybavený kuchynskou linkou vrátane elektrospotrebičov -varnej dosky, rúry, umývačky riadu, chladničky, mrazničky, kúpeľňa a samostatné toalety sú plne vybavené. Na prízemí v chodbovej časti sa nachádzajú veľké vstavané skrine na celú výšku miestnosti. K vybavenosti patrí aj vysoko rýchlostný prístup na internet. Nehnuteľnosť je zabezpečená domovým vrátnikom, kamerovým systémom a alarmom. Všetky zabezpečovacia prístupové systémy sú ovládateľné aj so smart phonom. Dom sa prenajíma čiastočne zariadený. K dispozícii ihneď.

Doplňujúce informácie
Okná: hliníkové
Dvere: bezpečnostné
Energeticky úsporná stavba

Cena prenájmu rodinného domu je 2 800 €/mesiac + - energie 350 €/mesiac.
Pri uzavretí zmluvy sa platí 2x vratný depozit prenajímateľovi vo výške 1-mesačného nájmu a provízia realitnej kancelárii vo výške 1 - mesačného nájmu.

Kontakt: +421 905 563 400
E-mail: sprincova-ZVNC-danubereality.sk

“Nehnuteľnosti v dobrých rukách”
www.danubereality.sk

Realitná kancelária DANUBE Reality, s.r.o., je členom Realitnej únie SR riadi sa Realitným kódexom © COPYRIGHT Danube Reality, s.r.o., všetky práva vyhradené fotografie, texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie. Sledujte nás na sociálnych sieťach FB, INSTAGRAM

Maklér:

makler
Mgr. Gabriela Šprincová
+421 905 563 400

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.