Vyhľadávanie
V ponuke je 43 nehnuteľností.
Predám 3-izbový tehlový byt na Povrazníckej ulici v Bratislave, Starom Meste.
Cena:
320 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava I
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Ulica: Povraznícka
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
 
Podlahová plocha: 77 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 66
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Realitná kancelária Danube reality, ponúka na predaj 3-izbový zrekonštruovaný byt, Bratislava Staré Mesto, Povraznícka ulica. Byt je v osobnom vlastníctve, vyvýšené prízemie. Celková podlahová plocha bytu 77,34 m2 z toho čistá plocha 74,40 m2 plus plocha pivnice 2,94 m2 je možné využívať aj vonkajší skladový priestor. Byt sa predáva so zariadením, disponuje nadštandardnými úložnými priestormi / rolldory v izbách aj na chodbe/, plávajúca podlaha, sádrokartónový strop s bodovými úspornými LED svetlami v celom byte, závesné WC, vaňa, umývadlo, práčka AEG. Kuchynská linka je na mieru, zabudované spotrebiče /rúra, varná doska, digestor, umývača riadu, americká chladnička.

Vstup do obývačky je cez posuvné dvojkrídlové dvere, klimatizácia DAIKIN, plastové okná, vonkajšie rolety, výhľad na ulicu aj do vnútrobloku.
Parkovanie v uzavretom dvore s automatickou bránou a taktiež je možné využívať bezproblémové verejné parkovanie.
Lokalita-príjemné prostredie s množstvom zelene, kompletná občianska vybavenosť, zastávka MHD pri dome, poliklinika, školy, STU, reštaurácie, kaderníctvo, zmrzlina.

Cena: 320 000 €
Kontakt: PhDr. Iveta Rucelová
rucelova-ZVNC-danubereality.sk
tel.: 0905 512 659

+ PROVÍZIA PRE RK 2% Z CENY NEHNUTEĽNOSTI, KTORÁ ZAHŔŇA: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS, KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, ZMLUVY AUTORIZOVANÉ ADVOKÁTOM, NOTÁRSKE POPLATKY, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY (podľa sadzobníka advokáta).

“Nehnuteľnosti v dobrých rukách”
www.danubereality.sk

Realitná kancelária DANUBE Reality, s.r.o., je členom Realitnej únie SR riadi sa Realitným kódexom © COPYRIGHT Danube Reality, s.r.o., všetky práva vyhradené fotografie, texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie. Sledujte nás na sociálnych sieťach FB, INSTAGRAM

Maklér:

makler
PhDr. Iveta Rucelová
+421 905 512 659

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.